ΣΠΙΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η αγάπη  και το μεράκι μας, για την μαγειρική, μας έχει δώσει την δυνατότητα να επιμελούμαστε με  σχολαστικότητα τα προϊόντα που παράγουμε και τα κάθε

 λογής σπιτικά εδέσματα που κατασκευάζουμε καθημερινός στο χώρο του εργαστηρίου μας. Η "φιλοσοφία" της επιχείρησης μας στοχεύει στο αποτέλεσμα,  να εμπνεύσει  και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και γενικά σε όσους η γαστρονομική τους ιδιαιτερότητα  θα μπορεί και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Η διαδικασία της παρασκευής των προϊόντων μας δεν διαφέρει καθόλου από την επιμέλεια της σπιτικής φροντίδας που παρέχουμε: Λαχανικά και χορταρικά  συλλέγονται καθημερινά από διάφορους παραγωγούς και φάρμες , φρέσκα χωριάτικα αυγά ελευθέρας βοσκής (από Νεοχωρούδα ),φρέσκα γάλατα από ντόπιους παραγωγούς ( από το αγρόκτημα Λύκας, νομού Πιερίας) ,βούτυρα και τυριά από το τυροκομείο της Χαλκιδικής, γνήσια πευκομέλα και θυμαρίσια μέλια ,καθώς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για την παραγωγή την χειροποίητης πίτας μας. , είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε για την μαγειρική μας. Επίσης , με γνώμονα τη ευαισθησία μας να παρέχουμε τροφές και προϊόντα κατασκευής  που θα χαρίσουν υγεία στον οργανισμό , επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε μόνο άλευρα βιολογικής καλλιέργειας , λαχανικά χωρίς φυτοφάρμακα και γενικά φρέσκιες ατόφιες πρώτες ύλες χωρίς κανένα είδος δεύτερης επεξεργασίας ή άλλων επιβλαβών προσμίξεων. Οι βάσεις για τις  σπιτικές σάλτσες και μαρμελάδες  που ετοιμάζουμε για την κατασκευή των προϊόντων μας ,το άνοιγμα του χειροποίητου φύλλου πάνω σε ξύλινο σοφρά με την λεπτή ξύλινη βέργα αλλά και οι ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές που φροντίζουμε να συλλέγουμε αναδεικνύοντας την γνήσια  ελληνικής  μας παράδοση , αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας ..


γέμιση ντολμαδάκια

έτοιμα ντολμαδάκια
 
κρέμα γαλατόπιτας
 
καθαρισμός κολοκύθας

τρίμμα κολοκύθας